Отзывы пациентов о клинике «Медибор»

В ноябре 2011 года мы провели исследование удовлетворенности пациентов услугами клиники «Медибор». Согласно проведенного анкетирования, 98% наших клиентов советуют клинику Медибор своим близким и знакомым. Мы гордимся тем, как наши пациенты отзываются о врачах и сервисе клиники. Оставить отзыв

Мигасюк Ольга Володимирівна

2 апреля 2018

ми з донькою звернулися в клініку на початку грудня. Нам порадили лікаря-отолариголога Світлану Василівну Ніколенко. після огляду нам двом були призначені процедури санації та аплікації на мигдаликах.(Проблема утворення гнійних пробок в лакунах мигдаликів) Ми пройшли дані процедури, здали бак.посів. Ліки, виписані за рецептом приймалися регулярно, згідно з вказівками.Лікар дійшла висновку, що доньці потрібно пройти кріодиструкцію для кращого результату лікування. Зробили кріо. Буквально через тиждень знову стали утворбватися пробки, та виділятися рідкий гній. Лімфовузли постійно збільшені та болючі.Довго чекали, коли настане результат лікування. І сьогодні були змушені звернутися в обласну клініку, де лікар з прямим показанням на видалення мигдаликів направив доньку в стаціонар. Операція під загальним наркозом з усіма складнощами даної процедури... я ні в якому разі не хочу поставити під сумнів компетентність Світлани Василівни, але нам її методи не допомогли. рекомендувати її, звісно, я нікому не можу. Та й фінансова сторона питання грає не останню роль на сьогоднішній час...

Администрация

Шановна Ольго!

Дякуємо Вам за  відгук щодо рівня якості надання медичної допомоги.

З метою об’єктивного розгляду події, Ваше звернення було розглянуто комісією з контролю якості роботи клініки. Комісією опрацьовано медичні стандарти (уніфіковані клінічні протоколи), яких дотримувалася в своїй практиці лікар-отоларинголог Ніколенко С.В.

Згідно з клінічною настановою з лікування  хронічного тонзиліту, в першу чергу використовуються консервативні методики (заходи місцевої дії на мигдалики, в т.ч. промивання лакун розчинами антисептиків, підвищення реактивності організму,  фізіотерапія) направлені на збереження органу. Після проведення повного комплексу консервативного лікування в кожному конкретному випадку лікарем оцінюється його ефективність та приймається рішення про подальшу лікувальну тактику. Показаннями до операції видалення мигдаликів є: хронічний декомпенсований тонзиліт; хронічний субкомпенсований тонзиліт при неефективності консервативного лікування (протягом 2 років кожні 6 місяців); також видалення мигдаликів проводять в випадках, як можливого вогнища інфекції (наказ МОЗ України від 21 квітня 2005 р. N 181).

Вказаної лікувальної тактики дотримувалась і лікар-отоларинголог  Ніколенко С.В. при лікуванні Вашої дитини. Разом з тим, адміністрація клініки вбачає недостатнє роз’яснення з боку  лікаря щодо можливої неефективності консервативного лікування даного захворювання та можливих альтернативних хірургічних методів лікування в подальшому.

Нам прикро за непорозуміння, даний випадок ми обо’язково врахуємо в подальшій  роботі клініки.  З лікарем проведено роз’яснювальну роботу.

В якості компенсації пропонуємо Вам безоплатно скористатись певними послугами нашої клініки. Деталі обговоримо під час Вашого особистого звернення, контакна особа — заступник головного лікаря з медичної частини Алла Петрівна Чичеба, номер телефону надіслали Вам особистим повідомленням.

Віримо, що Ви залишатиметесь прихильником послуг клініки «Медібор» і надалі.

З повагою, адміністрація клініки. 

Александр

15 марта 2018

Хотелось написать слова благодарности вашему врачу Николенко Светлане Васильевне, так как много лет с наступлением холодов меня постоянно мучил сильный сухой кашель, к какому лору не обращался никто толком помочь не мог. После визита в вашу клинику, а именно к Светлане Васильевне, после проведенных процедур и лечения стало значительно лучше, очень хороший врач , большое спасибо!

Администрация

Уважаемый Александр!

Благодарим Вас за выбор нашей клиники и высокую оценку профессионализма Светланы Васильевны Николенко. Врачу будет объявлена благодарность от Вашего имени и от имени клиники.

Спасибо за доверие! 

Лариса Юрчук

13 марта 2018

Я раніше вже залишила відгук, проте, все ж таки, хочу особливо виділити лікаря Матіїшену Вікторію Дмитрівну! Про таких кажуть "лікар від Бога":) Я дуже задоволена, що в той день (22.01.2018) потрапила зі своєю гострою проблемою саме до Неї!(бартолініт) Мені була надана професійна консультація, а потім, за сприяння Вікторії Дмитрівни,і якісна допомога (оперативне втручання), за що я завжди буду Їй вдячна! А коли Вона охарактеризувала мене як "дуже хороша дівчинка, якій дуже боляче", то я відчула себе не на огляді у лікаря, а ніби я в гостях у хорошоі подруги)) Я повністю підкорена Вашим ставленням до пацієнтів:) Вікторіє Дмитрівно, дякую Вам за людяність і за те, що Ви професіонал у своїй справі! Дякую Медібору за те, що підбираєте тільки найкращих фахівців! Вам не страшно довірити своє здоров"я:))

Администрация

Шановна Лариса!

Дякуємо Вам за те, що приділили час написати такий щирий відгук про Матіїшену Вікторію Дмитрівну! Ми обов'язково передамо Вашу подяку лікарю!

Спасибі, що Ви вибрали Медібор, ми дуже цінуємо Вашу довіру!  

Лариса Юрчук

13 марта 2018

Вже більше 5ти років я являюсь відвідувачем Вашоі клініки у м. Житомир. А все тому, що мені дуже подобається високий рівень професіоналізму та досвідченості всіх лікарів клініки Медібор! Я ніколи не хвилююся з приводу того, до якого саме, наприклад, гінеколога мені записатися, тому що знаю, що я точно отримаю гідну консультацію! Так само і свою дитину записую до того, наприклад, педіатра, який вільний у зручний для мене час! Ставлення персоналу до клієнтів залишає дуже приємне враження! Відчуваєш, що тебе дійсно поважають і намагаються створити для тебе максимальний комфорт! Ціна послуг повністю виправдана кваліфікованою консультацією та лікуванням! Дякую Вам за те, що ви існуєте та даруєте здоров"я кожному відвідувачу, дорослому чи маленькому????

Администрация

Шановна Лариса!

Дякуємо Вам за те, що приділили час написати такий щирий відгук про фахівців клініки Медібор! Ваші теплі слова і висока оцінка надихає нас і допомагає ставати краще щодня!

Спасибі, що Ви вибрали Медібор, ми дуже цінуємо Вашу довіру! 

Вита

13 марта 2018

Была на узи брюшной полости у Бабалик Н.В. Доктор оперативно повела узи, прокомментировала результат доступно и понятно, дала рекомендации по питанию.Очень рекомендую ее, как специалиста!!!

Администрация

Уважаемая Вита!

Благодарим Вас за выбор нашей клиники и высокую оценку профессионализма Натальи Владимировны Бабалик. Наталье Владимировне будет объявлена благодарность от Вашего имени и от имени клиники.

Спасибо за доверие!  

Галина Борисовна

26 февраля 2018

Хочу выразить благодарность прекрасному специалисту Центра эстетической медицины ''Medibor beauty'' врачу-косметологу Корбутяк Дарине Александровне, в профессиональности которой мне пришлось убедиться два раза при лазерном удалении папиллом. У меня папилломы расположились на верхних, нижних веках глаз. Врач очень аккуратно удалила вокруг глаз все образования. Второй раз удаляла папилломы вокруг шеи и под грудьми. Результатом довольна, ранки после операции заживают быстро. Дарина Александровна, большое спасибо за красоту, которую Вы нам дарите, за врачебное мастерство и искреннее отношение к пациентам. Побольше бы таких преданных своему делу специалистов, крепкого Вам здоровья, счастья в личной жизни, успехов в нелегком труде, а клинике ''Medibor'' - процветания!!!

Администрация

Уважаемая Галина Борисовна.

Спасибо, что доверили свое здоровье Medibor Beauty. Благодарим Вас за позитивный отзыв и высокую оценку и профессионализма Дарины Александровны Корбутяк. Дарине Александровне будет оглашена благодарность от Вашего имени и от имени клиники. 

Спасибо за доверие! 

Надія Джигирей

27 декабря 2017

Давно користуюсь послугами медібора. Зручно, швидко, не потрібно чекати в черзі. Ввічливий персонал. Особлива подяка лікарю УЗД Новицькій. Дуже приємний та гарний спеціаліст, чуйна людина. На прийомі вислухала, все пояснила, порекомендувала та відповіла на всі мої запитання. Тепер тільки до неї. Побільше б таких спеціалістів.

Администрация

Шановна, Надія!

Дякуємо Вам за високу оцінку нашої роботи! Для нас це дуже цінно! Ми обов'язково передамо Вашу подяку Аллі Григорівні Новицькій.  

Татьяна

5 декабря 2017

Добрый день. Были в клинике, отношение хорошее, персонал отзывчивый. НО информация на сайте не соответствует реальности!!! На сайте одна информация, но эти услуги не предоставляются в жизни, а стоимость берут полную. Смысл не в деньгах, а в достоверности.

Администрация

Уважаемая Татьяна!

Благодарим Вас за выбор клиники Медибор и время, выделенное на отзыв. После разговора с Вами в телефонном режиме, исправили ошибку на сайте. Обратная связь от клиентов очень важна для нас, так как позволяет становится лучше.  

Спасибо за Ваш небезразличный отзыв.

 

Анна Лисковая

2 ноября 2017

Наконец то я тоже добралась до сайта Клиники Медибор и хочу оставить свой отзыв. Так случилось что болячки отаковали меня в этом году сильно, и после гос. поликлиник (там у меня более негативный опыт почти везде) и некоторых других клиник, я все же обратилась в Медибор. Начну с того, что пошла сначала на УЗИ и потом уже после него чтобы знать куда двигаться далее. Попала к доктору Бабалик Н.В -профессионал с большой буквы, огромнее спасибо за работу Н.В., само обследование, заключение и просто советы этого доктора дали мне толчок не опускать руки и быстро решиться на дальнейшие обследования и лечения.Спасибо огромное, сейчас уже записываю свою родню на Узи . Далее хочу выделить гинеколога Вовк Р.И.- подход этого доктора к моим болячкам был также очень профессионален, и по женски человечен. Руслана Ивановна помогла и как доктор в своей сфере и как человек. Спасибо. И уж очень хочу выделить помощь мне доктором эндокринологом Малафийчук Любовь Александровна. После всех обследований, доктор с 1000% точностью установила диагноз и дала направление на операцию на Щитовидной железе (узел у меня был). Была боязнь с моей стороны ужасная, но профессионализм этого доктора, просто человеческий подход к пациенту, ответы на все вопросы быстро толкнули меня обратится к хирургам. Операция уже прошла очень успешно. Сейчас наблюдаюсь у этого доктора, все на высоте. Спасибо!!. В общих чертах я скажу еще , что обращалась и к другим докторам этого центра, не буду уже перечислять. Мне повезло -везде в Медиборе меня встречали настоящие доктора.

Администрация

Уважаемая, Анна!

Благодарим Вас за то, что уделили время написать такой искренний отзыв о специалистах клиники Медибор! Ваши теплые слова и высокая оценка вдохновляет нас и помогает становится еще лучше!

Спасибо, что Вы выбрали Медибор, мы очень ценим Ваше доверие!

Сидоренко Інна олексіївна

1 ноября 2017

Добрий день! Сьогодні була в клініці Медібор на третьому узі. Все дуже сподобалося. Була на прийомі у Новіцької. Хочу сказати, що це дуже ввічлий лікар...лікар від Бога!!! Побільше б таких лікарів і тоді, я думаю, люди більше б стежили за своїм здоров*ям!!!Ще раз велике вам спасибі, лікарю Новіцька, за вашу роботу і ваш професіоналізм!! З повагою Сидоренко Інна Олексіївна.

Администрация

Шановна, Інна!

Дякуємо Вам за вибір нашої клініки та високу оцінку професіоналізму Алли Григорівни Новицької. Аллі Григорівні буде оголошена подяка від Вашого імені та від імені клініки.

Дякуємо за довіру!