Відгуки пацієнтів про клініку «Медібор»

У листопаді 2011 року ми провели дослідження задоволеності пацієнтів послугами клініки «Медібор». Згідно проведеного анкетування, 98% наших клієнтів радять клініку Медібор своїм близьким і знайомим. Ми пишаємося тим, як наші пацієнти відгукуються про лікарів і сервіс клініки. Залишити відгук

Дарья

16 листопада 2018

Неоднократно посещаю клинику медибор. Полюбила ее благодаря Новицкой А.Г. Это мастер своего дела.ни разу не пожалела, что ходила к ней всю беременность и до сих пор посещаю. Доверяю ее мнению. Тот врач, после которого не надо ходить к другим и что-то перепроверять и доузнавать. Спасибо ей за это. Всем подругам советую. И все остаются очень довольны. Также узист Бабалик Н.. Не только качественно, быстро и внимательно делает УЗИ, а ещё умеет успокоить и найти подход к каждому.

Александр

11 жовтня 2018

Был на приеме у дерматолога Долгополова. По вопросу красной сыпи с шелушением и припухлостью на шее. Прямым текстом сказал что был контакт с заражённым лишаем котёнком. Врач не назначила обследование, не просветили лампой для первичного определения грибковой природы воспаления. По беглому осмотру поставлен диагноз пиодермия и рекомендация Фукорцин и мази. Все. Это кошмар. Врач не захотел провести нормальное обследование. Зато деньги за прием получены в полном объеме и рекомендован повторный прием через неделю. Соответственно начав назначенное лечение было потеряно время на устранение реальной болезни и подвержены риску заражения моя семья и окружающие. Могу скинуть номер счёта для решения вопроса до публичного скандала.

Адміністрація

Александр, спасибо за Ваш отзыв.

Приказом главного врача была создана комиссия по разбору Вашего обращения. С врачом-дерматологом Долгополовой Людмилой Евгеньевной была проведена беседа и приняты соответствующие меры по улучшению качества предоставления медицинских услуг и сервиса.

Нам очень жаль, что такая ситуация имела место быть, и приносим свои извинения за это. Мы ценим то, что Вы доверили нам свое здоровье, и предлагаем Вам бесплатную консультацию у одного из дерматологов клиники на ваш выбор. Позвольте заверить Вас в том, что при повторном посещении Медибор Вы будете удовлетворены качеством  предоставления медицинской помощи и уровнем сервиса. 

С уважением, администрация клиники.   

Александра Валерьевна

11 травня 2018

Хочу поблагодарить Малафийчук Любовь Александровну. Во-первых, сразу чувствуется компетентность доктора, потому что я была у многих специалистов. Во-вторых, я отмечу, что Любовь Александровна доходчиво доносит информацию своему пациенту. Во время сбора анамнеза она задает очень много вопросов, внимательно слушает и уточняет все моменты про сопутствующие заболевания. Любовь Александровна расшифровала мне все мои анализы и обследования, все объяснила и дополнила диагностику. Раньше этого мне тоже не делали. В общем врач мне очень понравилась.

Адміністрація

Уважаемая, Александра Валерьевна!

Спасибо за высокую оценку профессионализма Любовь Александровны Малафийчук. Мы искренне рады, что вы нашли своего врача в Медибор.

Желаем Вам крепкого здоровья! 

Виктор

4 травня 2018

Доброго времени суток! Давно хотел оставить отзыв о враче отоларингологе Николенко Светлане Васильевне. Лечимся у нее всей семьёй, я наконец вылечил хронический гайморит, жена и сын постоянные ангины. Сечас раз в год ходим на профилактический осмотр. Огромное спасибо Светлане Васильевне за профессионализм и теплое отношение. Отдельное спасибо медсестричке Валичке, за оперативность, вежливость и заботу.

Адміністрація

Уважаемый Виктор!

Благодарим Вас за выбор клиники Медибор и за высокую оценку работы наших специалистов. Для нас важно соответствовать Вашему доверию!   

Оксана Миколаївна Чегейда

1 травня 2018

Щира вдячність лікарю УЗД Товщик Наталії Вікторівні. Уважність при проведенні діагностики допомогла врятувати мені життя. Бажаю Наталії Вікторівні міцного здоров*я, щастя та довголіття! Величезна вдячність лікарям Карпишиній Л.В., Малафійчук Л.О., Гуз Н.Л., які по-справжньому відносяться до своєї роботи. Міцного здоров*я Вам,щастя та довголіття! З повагою, О.М.Чегейда

Адміністрація

Шановна Оксано Миколаївно! 

Дякуємо, що приділили час написати такий теплий відгук про фахівців клініки Медібор. Ваша висока оцінка надихає нас і допомагає ставати краще щодня!  

Екатерина

12 квітня 2018

Была на консультации, до этого искала хорошего ЛОРа, очень нужна была помощь настоящего профессионала , очень довольна ! Всем могу советовать , лучше врача до этого не встречала !!!все четко объясняет , и главное -понятно !

Адміністрація

Уважаемая Екатерина.

Спасибо за выбор нашей клиники и за отзыв. Мы рады, что Вы остались довольны качеством обслуживания. Будем рады видеть Вас снова на профилактических осмотрах. 

Мигасюк Ольга Володимирівна

2 квітня 2018

ми з донькою звернулися в клініку на початку грудня. Нам порадили лікаря-отолариголога Світлану Василівну Ніколенко. після огляду нам двом були призначені процедури санації та аплікації на мигдаликах.(Проблема утворення гнійних пробок в лакунах мигдаликів) Ми пройшли дані процедури, здали бак.посів. Ліки, виписані за рецептом приймалися регулярно, згідно з вказівками.Лікар дійшла висновку, що доньці потрібно пройти кріодиструкцію для кращого результату лікування. Зробили кріо. Буквально через тиждень знову стали утворбватися пробки, та виділятися рідкий гній. Лімфовузли постійно збільшені та болючі.Довго чекали, коли настане результат лікування. І сьогодні були змушені звернутися в обласну клініку, де лікар з прямим показанням на видалення мигдаликів направив доньку в стаціонар. Операція під загальним наркозом з усіма складнощами даної процедури... я ні в якому разі не хочу поставити під сумнів компетентність Світлани Василівни, але нам її методи не допомогли. рекомендувати її, звісно, я нікому не можу. Та й фінансова сторона питання грає не останню роль на сьогоднішній час...

Адміністрація

Шановна Ольго!

Дякуємо Вам за  відгук щодо рівня якості надання медичної допомоги.

З метою об’єктивного розгляду події, Ваше звернення було розглянуто комісією з контролю якості роботи клініки. Комісією опрацьовано медичні стандарти (уніфіковані клінічні протоколи), яких дотримувалася в своїй практиці лікар-отоларинголог Ніколенко С.В.

Згідно з клінічною настановою з лікування  хронічного тонзиліту, в першу чергу використовуються консервативні методики (заходи місцевої дії на мигдалики, в т.ч. промивання лакун розчинами антисептиків, підвищення реактивності організму,  фізіотерапія) направлені на збереження органу. Після проведення повного комплексу консервативного лікування в кожному конкретному випадку лікарем оцінюється його ефективність та приймається рішення про подальшу лікувальну тактику. Показаннями до операції видалення мигдаликів є: хронічний декомпенсований тонзиліт; хронічний субкомпенсований тонзиліт при неефективності консервативного лікування (протягом 2 років кожні 6 місяців); також видалення мигдаликів проводять в випадках, як можливого вогнища інфекції (наказ МОЗ України від 21 квітня 2005 р. N 181).

Вказаної лікувальної тактики дотримувалась і лікар-отоларинголог  Ніколенко С.В. при лікуванні Вашої дитини. Разом з тим, адміністрація клініки вбачає недостатнє роз’яснення з боку  лікаря щодо можливої неефективності консервативного лікування даного захворювання та можливих альтернативних хірургічних методів лікування в подальшому.

Нам прикро за непорозуміння, даний випадок ми обо’язково врахуємо в подальшій  роботі клініки.  З лікарем проведено роз’яснювальну роботу.

В якості компенсації пропонуємо Вам безоплатно скористатись певними послугами нашої клініки. Деталі обговоримо під час Вашого особистого звернення, контакна особа — заступник головного лікаря з медичної частини Алла Петрівна Чичеба, номер телефону надіслали Вам особистим повідомленням.

Віримо, що Ви залишатиметесь прихильником послуг клініки «Медібор» і надалі.

З повагою, адміністрація клініки.  

Александр

15 березня 2018

Хотелось написать слова благодарности вашему врачу Николенко Светлане Васильевне, так как много лет с наступлением холодов меня постоянно мучил сильный сухой кашель, к какому лору не обращался никто толком помочь не мог. После визита в вашу клинику, а именно к Светлане Васильевне, после проведенных процедур и лечения стало значительно лучше, очень хороший врач , большое спасибо!

Адміністрація

Уважаемый Александр!

Благодарим Вас за выбор нашей клиники и высокую оценку профессионализма Светланы Васильевны Николенко. Врачу будет объявлена благодарность от Вашего имени и от имени клиники.

Спасибо за доверие!  

Лариса Юрчук

13 березня 2018

Я раніше вже залишила відгук, проте, все ж таки, хочу особливо виділити лікаря Матіїшену Вікторію Дмитрівну! Про таких кажуть "лікар від Бога":) Я дуже задоволена, що в той день (22.01.2018) потрапила зі своєю гострою проблемою саме до Неї!(бартолініт) Мені була надана професійна консультація, а потім, за сприяння Вікторії Дмитрівни,і якісна допомога (оперативне втручання), за що я завжди буду Їй вдячна! А коли Вона охарактеризувала мене як "дуже хороша дівчинка, якій дуже боляче", то я відчула себе не на огляді у лікаря, а ніби я в гостях у хорошоі подруги)) Я повністю підкорена Вашим ставленням до пацієнтів:) Вікторіє Дмитрівно, дякую Вам за людяність і за те, що Ви професіонал у своїй справі! Дякую Медібору за те, що підбираєте тільки найкращих фахівців! Вам не страшно довірити своє здоров"я:))

Адміністрація

Шановна Лариса!

Дякуємо Вам за те, що приділили час написати такий щирий відгук про Матіїшену Вікторію Дмитрівну! Ми обов'язково передамо Вашу подяку лікарю!

Спасибі, що Ви вибрали Медібор, ми дуже цінуємо Вашу довіру!   

Лариса Юрчук

13 березня 2018

Вже більше 5ти років я являюсь відвідувачем Вашоі клініки у м. Житомир. А все тому, що мені дуже подобається високий рівень професіоналізму та досвідченості всіх лікарів клініки Медібор! Я ніколи не хвилююся з приводу того, до якого саме, наприклад, гінеколога мені записатися, тому що знаю, що я точно отримаю гідну консультацію! Так само і свою дитину записую до того, наприклад, педіатра, який вільний у зручний для мене час! Ставлення персоналу до клієнтів залишає дуже приємне враження! Відчуваєш, що тебе дійсно поважають і намагаються створити для тебе максимальний комфорт! Ціна послуг повністю виправдана кваліфікованою консультацією та лікуванням! Дякую Вам за те, що ви існуєте та даруєте здоров"я кожному відвідувачу, дорослому чи маленькому????

Адміністрація

Шановна Лариса!

Дякуємо Вам за те, що приділили час написати такий щирий відгук про фахівців клініки Медібор! Ваші теплі слова і висока оцінка надихає нас і допомагає ставати краще щодня!

Спасибі, що Ви вибрали Медібор, ми дуже цінуємо Вашу довіру!